Vervelen moet!

Vervelen moet!

Als je nog op vakantie mag, is dat heerlijk. Ga avonturen beleven, maar vergeet vooral niet om je te vervelen. Daar krijg je de broodnodige creativiteit voor terug.

Avonturen beleven

De vakantie is voor de meeste mensen alweer achter de rug, maar sommige mazzelaars mogen nog. Dat betekent lekker op pad, de tijd nemen om avonturen beleven. Maar vergeet vooral niet om rust te nemen.

Dubbele uren

De afgelopen zes maanden hebben we ons met z’n allen een slag in de rondte gewerkt. Zeker in de IT-markt is het een doorlopend gekkenhuis. Aan alle kanten komen we mensen tekort, dat betekent dat we soms dubbele uren moeten draaien om alle klanten maar tevreden te houden en te zorgen dat alles netjes wordt getest.

Creativiteit

Niks mis met hard werken, maar als je op vakantie bent, neem het er dan ook van. Staar voor je uit, ga vissen of lees een boek. Ontspan en vergeet je werk. Voor heel eventjes. En ontspannen betekent ook even lekker achterover kunnen liggen en denken: ik wil iets doen, maar wat? Dat proces leidt tot de nodige creativiteit. Creativiteit die ervoor zorgt dat je de komende maanden weer genoeg inspiratie hebt om aan de slag te gaan. Kortom: geneer je niet, vervelen is hard nodig!

Al terug van vakantie?

Ben je al terug van vakantie en wil je meer weten over RisQIT’s virtuele supertester, die voor een vast bedrag per maand je al het geregel en gedoe rondom testen uit handen neemt? Download dan hier onze whitepaper. Benieuwd hoe wij van RisQIT precies werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Interesse in een toffe job als tester? Kijk dan even bij onze vacatures!

Scroll naar boven