UX Lab

Vlieg op de muur

“Hoe wordt jouw applicatie nu gebruikt?”, “Waar kijkt een gebruiker naar?”, “Waarom werkt die ene knop wel goed en een andere niet?”.

Konden we maar, als een vlieg op de muur, een keer meekijken met de gebruiker.

Dat kan in het UX Lab van RisQIT!  Ook wij vinden gebruik en gebruikersvriendelijk belangrijk om testen. Daarom hebben we het UX Lab ingericht voorzien van de laatste snufjes en faciliteiten. Natuurlijk stellen wij het UX Lab ook ter beschikking van onze klanten om de gebruikersvriendelijkheid, conversie en zelfs veiligheid te verhogen van publieke en interne web- en mobile applicaties.

En om iedereen van dienst te kunnen zijn, hebben we verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van ons UX Lab waaronder:

  • Gebruik van de ruimte en faciliteiten; U kunt uw team en proefpersonen meenemen naar het UX Lab en zelf uw UX test uitvoeren gebruikmakend van alle faciliteiten van ons UX Lab. U huurt de ruimte en faciliteiten en vult deze zelf in. Dit kan uiteraard per dagdeel worden ingepland.
  • Uitvoeren van UX test onder begeleiding; U laat RisQIT weten wat u wil bereiken met uw UX test. RisQIT zorgt voor een afgestemd plan, selecteert proefpersonen, plant de testperiode in, en uw team komt langs in het UX Lab en kijkt mee onder begeleiding en duiding van UX specialisten van RisQIT. U kunt direct aanpassingen doorvoeren en direct met een ander proefpersoon opnieuw de test uitvoeren. How Agile is that!
  • Uitvoeren van UX test door RisQIT; U laat RisQIT weten wat u wil bereiken met uw UX test. RisQIT zorgt voor een afgestemd plan, selecteert proefpersonen, plant de testperiode in, en de UX specialisten van RisQIT voeren de test uit. Zij rapporteren in een helder rapport wat de bevindingen zijn en adviseren welke aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

“Kortom, laat uw UX regelmatig testen in het UX Lab van RisQIT!„

Scroll naar boven