Over ons

Dit zijn wij: “We are testers!”

Wij helpen jou bij het waarborgen van de kwaliteit, het beperken van risico’s en het succesvol en vloeiend doorvoeren van veranderingen binnen jouw organisatie. Dit alles op een no-nonsense wijze en transparant, want dat heeft volgens ons de toekomst. We krijgen energie van testen en het leveren van goede software, het werken met mensen én het delen van onze kennis. Wij geloven: delen is vermenigvuldigen.

Wij geloven in dagelijks terugkijken, leren en veranderen. Waar zijn we trots op, wat willen we behouden en wat kunnen we verbeteren? We testen om fouten te vinden en om de kwaliteit van het gehele systeem of product onder de loep te nemen. Maar dat niet alleen. Testen is veel meer dan alleen controleren of het systeem doet wat het moet doen. Testen draait om vertrouwen. “Past mijn software bij mij en de vraag van mijn klant?”,  “Kan ik bouwen op mijn vertrouwen in het systeem?”

Aan de hand van testen bieden wij jou dat vertrouwen. We bieden inzicht in kwaliteit en de risico’s die jouw organisatie loopt, wanneer de benodigde kwaliteit niet wordt behaald. Voorkom financiële schade, angst en frustratie.

Ga voor zekerheid en vertrouwen, samen met ons!

Scroll naar boven