Diensten

De afgelopen jaren heeft RisQIT ruime ervaring opgedaan met het uitvoeren van haar verschillende diensten. Door deze ervaring is RisQIT in staat om haar klanten te ondersteunen tijdens verschillende projecten en veranderingen.

Dat RisQIT in staat is haar diensten binnen verschillende sectoren toe te passen blijkt onder andere uit reeds door RisQIT uitgevoerde opdrachten binnen de: Financiële sector, Energiesector, Commerciële sector en de Overheid. Door diepgaande ervaring binnen deze sectoren kan RisQIT u ook op het gebied van Offshoring en Outsourcing adviseren en begeleiden.

Om helder te krijgen wat RisQIT exact voor u en uw onderneming kan betekenen is het belangrijk om samen om de tafel te gaan. Wij kunnen dan inschatten waar u staat en onze specifieke hulp aanbieden. Een eerste kennismaking is altijd geheel vrijblijvend, neem nu dus snel contact met ons op.

Financiële sector

Verantwoordelijk voor de End to End test en invoering van SEPA (inclusief aangesloten klanten) en PCIDSS van een internationale processor van elektronische betalingen.

Geleverde dienst(en):

Verantwoordelijk voor het begeleiden van meerdere projecten rondom het authoristatiesysteem van een internationale processor van elektronische betalingen. De projecten hebben als doel de interne organisatie en externe service te verbeteren, zodanig dat het mogelijk wordt de groei van de markt aan te kunnen. Het gaat hierbij op projecten ter verbetering van het AO tot projecten waarbij met nieuwe technologie software aanpassingen op het huidige systeem worden uitgevoerd.

Geleverde dienst(en):

Verantwoordelijk voor het begeleiden van een migratie project van de totale card base van een onafhankelijke Credit Card maatschappij naar een internationale processor van elektronische betalingen voor de afdeling Issuing. Hierbij is de bestaande creditcard processing geoutsourced, waardoor de bestaande cardbase en de bijbehorende services moeten worden gemigreerd. Daarbij zijn de kaarten EMV compliënt gemaakt. Parallel aan dit project ook een nieuwe bank helpen aansluiten.

Geleverde dienst(en):

Begeleiden van het test project voor een outsource programma van een nationale processor van elektronische betalingen. De bestaande creditcard processing is hierbij geoutsourced een processor binnen Europa. Daarnaast zijn bestaande klanten overgegaan op de EMVCo-standaard. Onder de verantwoordelijkheid viel o.a. het uitvoeren van een internationale integratietest.

Geleverde dienst(en):

Voor een grote nationale bank de testen begeleid voor de invoering van een nieuw internet betalingssysteem.

Geleverde dienst(en):

Voor een grote nationale bank de opschoning van derivaten administratie (data) begeleid.

Geleverde dienst(en):

De overheid

Voor een controlerende en kennis leverende overheidsinstelling consultancy geleverd op het gebied van kwaliteitscontrole bij de invoering van een beveiligde website waarbij aangesloten partijen informatie konden uitwisselen.

Geleverde dienst(en):

Voor de Nederlandse belastingdienst ondersteuning en begeleiding geleverd op het gebied van organisatie, processen en producten voor het opzetten van een nieuwe organisatie om papieren documenten om te zetten naar elektronische documenten.

Geleverde dienst(en):

Commerciële sector

Herstructuren en professionaliseren van de afdeling Quality Assurance van een organisatie die ICT oplossingen levert binnen de retail.

Geleverde dienst(en):

Ondersteuning leveren aan een project van een retail/banking organisatie. Hierbij is de bestaande balie automatisering vervangen door een web-based balie systeem waarmee de diensten zoals de retail-en bank activiteiten worden ondersteund. De begeleiding bestaat specifiek uit het ondersteunen van de integratie van de POS-terminal op zowel hardware als software niveau.

Geleverde dienst(en):

Begeleiden van een migratie project van een retail/banking organisatie. Hierbij is de bestaande installed base van POS-terminals vervangen door nieuwe POS-terminals waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwe iTA-architectuur en authorisatie-Host van een nationale processor van elektronische betalingen.

Geleverde dienst(en):

Voor een kennis leverende organisatie consultancy geleverd op het gebied van internationale kwaliteitscontrole bij de invoering van een beveiligde website waarbij aangesloten partijen informatie konden opvragen.

Geleverde dienst(en):

Voor de grootste retail organisatie van Nederland op het gebied van lectuur en literatuur de testen begeleid voor de invoering van een nieuwe commerciële website op internet.

Geleverde dienst(en):

Energiesector

Vanuit een ICT veranderingstraject het testproces hergestructureerd en aangestuurd ten behoeve van het beheer van consolidatie software op corporate niveau.

Geleverde dienst(en):

Voor een verander traject waarbij business software over de gehele organisatie is geïmplemteerd, alle testen begeleid.

Geleverde dienst(en):

Bij een vastgelopen project coaching naar de projectmedewerkers en consultancy op het gebied van project uitvoering gelever

Geleverde dienst(en):

Offshore & Outsourcing

Tijdens het uitvoeren van de verschillende opdrachten heeft RisQIT ook ervaring opgedaan op het gebied van outsourcing en offshoring. Ondanks alle voordelen van het verplaatsen van bedrijfsactiviteiten, komt er in de praktijk veel meer bij kijken dan van te voren is bedacht. Het is tenslotte een hele verandering waarbij controle, loslaten, kwaliteit en cultuur een grote rol spelen. RisQIT stelt haar klanten haar kennis en ervaringen ter beschikking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RisQIT.