RisQIT sponsort SpaceRockIT Festival

RisQIT sponsort SpaceRockIT Festival

Bij RisQIT zijn we altijd wel in voor een feestje, zeker als we daar ook nog eens slimmer van worden. Daarom zijn we hoofdsponsor van SpaceRockIT Festival. In deze blog vertelt Francis Welbie waarom elke zichzelf respecterende IT’er dit festival moet bezoeken. Ontdek hoe je kunt genieten van live muziek en tegelijkertijd kunt deelnemen aan inspirerende IT-workshops op een unieke festivallocatie.

Unieke combinatie van muziek en IT-workshops

SpaceRockIT biedt een unieke combinatie van live muziek en IT-workshops op het voormalige festivalterrein op de Badweg 6 in Huissen, in de stadsregio Arnhem-Nijmegen. Tijdens dit festival kun je niet alleen genieten van diverse muziekstijlen, variërend van rock tot house tot onvervalste meezingers, maar ook deelnemen aan workshops op het gebied van testen, programmeren, machine learning, kunstmatige intelligentie, agile werken en meer. De workshops vinden plaats in dezelfde creatieve, inspirerende en energieke omgeving waar normaal gesproken bands optreden.

Delen en leren in een creatieve omgeving

De verschillende venues, denk aan poppodia, portacabins en tenten, bieden je de gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde IT-professionals en -experts. Je kunt ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en je netwerk uitbreiden. Het is dé gelegenheid om jezelf te omringen met creativiteit en innovatie.

Mis deze kans niet!

SpaceRockIT is een uniek evenement dat je niet mag missen als IT\’er. Het biedt de perfecte combinatie van plezier, muziek en inspirerende IT-workshops. Kom naar het festivalterrein en dompel je onder in een wereld van IT en creativiteit. Maak nieuwe connecties, leer van experts en keer terug naar huis met waardevolle kennis en ervaring.

Meer weten?

Bezoek de website voor meer informatie over SpaceRockIT Festival en ontdek hoe je kunt deelnemen aan dit coole evenement. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten op het festivalterrein en samen een gave tijd te beleven!

 

 

 

Scroll naar boven