RisQIT familiedag groot succes

RisQIT familiedag groot succes

Als je werkt met fijne collega’s zorgt dat voor een goede werksfeer. Daarom koesteren we bij RisQIT onze jaarlijkse familiedag. Na twee saaie jaren, was het eind juni eindelijk weer eens zo ver. Met onze collega’s en hun gezinnen hebben we Walibi onveilig gemaakt. Het was een groot succes!

Collega’s belangrijker dan salaris

Uit onderzoek blijkt dat bijna drie kwart van de mensen het belangrijk vindt om leuke collega’s te hebben. Het blijkt zelfs belangrijker te zijn dan het hebben van een droombaan en het hebben van een hoog salaris. Collega’s zorgen voor een een hogere productiviteit en ze boosten elkaars ontwikkeling. Bij RisQIT gaan we nog een stapje verder. Wij vinden het ook belangrijk om elkaars partners en kinderen te ontmoeten. Daarom houden we jaarlijks een RisQIT familiedag.

Walibi

De afgelopen twee jaren viel onze RisQIT familiedag natuurlijk compleet in het water. COVID-19 gooide roet in het eten. Net als zo veel organisaties kwamen we niet veel verder dan een virtuele vrijdagmiddagborrel, maar dat was ongeveer wel het meest feestelijke dat we hebben meegemaakt. Maar 25 juni was het dan eindelijk weer zo ver. Met collega’s, hun partners en kinderen hebben we Walibi onveilig gemaakt, inclusief welkomstdrankjes, t-shirts, leuke gadgets en avondeten. Aan het begin van de dag was het nog een beetje aftasten, maar naarmate de dag vorderde kwam iedereen los. Het was goed om te zien dat niet alleen collega’s elkaar opzochten, maar dat ook hun gezinnen elkaar beter leerden kennen. Volgend jaar weer!

MEER WETEN?

Wil je meer weten over hoe de testers van RisQIT precies werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Interesse in een toffe job als tester? Kijk dan even bij onze vacatures!

Scroll naar boven