Op zoek naar een schaap met vijf, eh… twaalf poten? Gevonden!

De coronacrisis houdt het grootste deel van werkend Nederland aan huis gekluisterd. Contacten verlopen via telefoon, videocalls en andere digitale communicatiemiddelen. Het was even wennen, maar na een korte aanloopperiode blijkt alles best goed te gaan. De ontwikkelaars ontwikkelen hun software, de ontwerpers ontwerpen hun schermen en de testers testen wat er te testen valt. Zonder dat er iemand zichtbaar is, worden er bergen werk verzet.

Als een trein

Was je in de wereld voor de coronacrisis op zoek naar een tester, dan wilde je die tester in je team. Je wilde hem of haar kunnen zien, aanraken desnoods, over de schouder meekijken en een kop koffie drinken. Maar in deze nieuwe werkelijkheid waarin we zijn terechtgekomen, is dat allemaal niet meer zo gewoon. Nu moeten we, zonder iemand te zien, er maar op vertrouwen dat het werk gedaan wordt. En wat blijkt? Dat werkt als een trein.

Superschaap to the rescue

Want wat is het voordeel van deze virtuele wereld? Je hebt – op afstand – toegang tot één supertester, een alleskunner die alles voor je regelt. Van exploratieve testen tot securitytesten, van usability testen tot pentesten. You name it, en hij of zij zorgt dat het gedaan wordt. Natuurlijk hebben wij geen vat alleskunners op de plank staan bij RisQIT. Maar we hebben wel verschillende mensen met verschillende vergaande expertises en ervaringen in huis. Jouw contactpersoon zorgt dat de juiste tester voor de juiste werkzaamheden wordt benaderd. Daar voel je als klant helemaal niets van. Je applicatie wordt van voor naar achter doorgetest, en hoe we dat doen, dat doet er niet toe. Zo heb je toegang tot een bijzonder schaap met vijf, eh… twaalf poten, zonder dat je daar zelf ook maar iets aan hoeft te doen.

Meer weten?

Ook wel interesse in zo’n supertester, die je al het geregel en gedoe uit handen neemt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag alles over. Op gepaste afstand, dat dan weer wel.

Scroll naar boven