Op eeuwige bugsjacht

Francis Welbie, eigenaar van RisQIT, is op vakantie. Maar zoals een echte vakidioot betaamt, jaagt hij nog steeds op bugs. Het blijft opletten, ook op vakantie.

Goed toeven

Op dit moment ben ik op vakantie. Ik zit lekker op een camping in Duitsland, met tropische temperaturen. Een mens hoeft helemaal niet ver te reizen om van een lekkere vakantie te genieten. Ook bij onze oosterburen is het goed toeven: lekker eten, lekker drinken, lekker zwemmen, lekker ontspannen. En is er iets aan de hand? Dan ben ik zo weer thuis.

Alert blijven

aar ook op vakantie blijf ik alert. Het seizoen van de bugs is weer begonnen. In dit geval zijn het wespen. Die vervelende, plakkerige steekbeesten die zich verschuilen in je blikje drinken of je mouw inpiepen als je het niet door hebt. Anders dan bijen en hommels, zijn wespen niet nuttig voor de natuur – anders dan misschien dat ze als natuurlijk bestrijdingsmiddel ingezet kunnen worden in kassen. Weg ermee dus.

Drastischer maatregelen

Soms helpt het om de wespen rustig weg te wapperen of om gewoon je eten van tafel te halen, soms kun je een anti-wespenspray gebruiken of aan de slag met een elektrische vliegenmepper. Maar soms zijn ze heel hardnekkig en moet je drastischer maatregelen nemen. Dan is het tijd om een wespenexpert in te schakelen. Net als bij software dus.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij van RisQIT precies werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Interesse in een toffe job als tester? Kijk dan even bij onze vacatures!

Scroll naar boven