SpaceRockIT 2024: Combineer leren en feesten op een uniek IT-festival aan het water!

Ontdek de unieke blend van IT en festivalvibes op SpaceRockIT 2024

Ben jij klaar om een geheel nieuw soort festivalervaring te beleven waar technologie en live-muziek samensmelten tot een onvergetelijk avontuur? SpaceRockIT Festival, het eerste echte IT-congres op een festivalterrein, is terug en belooft nog leuker te worden. Dit jaar vindt het plaats in het KAN gebied tussen Arnhem en Nijmegen, op een mooie plek aan het water. Of je nu alleen komt, met vrienden of als een teamuitje, dit is een unieke kans om zowel te leren als te partyen! In deze blog vertelt Francis Welbie waarom ook jij dit festival moet bezoeken.

Waarom SpaceRockIT het must-visit festival van het jaar is

SpaceRockIT is niet zomaar een festival; het is een ervaring die ver voorbij de grenzen van traditionele IT-congressen gaat. Met inspirerende workshops en supergave livemuziek, is er voor elk wat wils. Van diepgaande sessies over machine learning, AI, testing en hacking tot energieke rockbands en house DJ’s, dit festival combineert fun en professionele groei. Waar anders vind je dat?

Leer van de leiders: workshops en sprekers

Tijdens SpaceRockIT  kun je leren van vooraanstaande figuren uit de IT-wereld. Experts zoals Sander Hoogendoorn en Wim Kees Janssen geven inzicht in onderwerpen variërend van agile werken tot de nieuwste ontwikkelingen in synthetische data. De sessies tijdens SpaceRockIT zijn interactief en boeiend, dus maak je borst maar nat.

Netwerk met gelijkgestemden in een coole omgeving

Tussen de sessies door heb je de kans om te netwerken met andere technologieprofessionals in een informele en inspirerende omgeving. Of je nu ideeën wilt uitwisselen met collega’s of wilt praten met experts, bij SpaceRockIT is het wél gemakkelijk om te netwerken met gelijkgestemden.

Na hard werken is het nog harder genieten

Na een dag vol leren en netwerken, is het tijd om te ontspannen en te genieten van de muziek. Met optredens van coole bands en verschillende DJ’s, is er geen betere manier om de dag af te sluiten. Rock op de muziek onder de sterrenhemel en maak van SpaceRockIT een ervaring die je nooit meer vergeet.

Zorg dat je erbij bent: tickets en extra informatie

Mis je kans niet om deel te nemen aan dit unieke evenement. Bezoek de SpaceRockIT-website voor meer informatie over het programma en om je tickets te bestellen. Of je nu zin hebt in een leerzame dag, geweldige muziek, of beide, SpaceRockIT heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte festivaldag. We hopen je te zien op 6 september voor een dag vol innovatie, inspiratie en natuurlijk heel veel plezier. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Scroll naar boven