Komkommertijd? Grijp je kans

Komkommertijd? Grijp je kans

Het is komkommertijd. Veel klanten zijn op vakantie en het is even wat rustiger qua werk. Grijp je kans en werk aan je eigen verbeteringen. Francis is zelf net terug van vakantie en deelt in deze blog zijn praktische kijk op de zaak.

Weinig nieuws onder de zon

Ik ben weer uitgerust en wel terug van een welverdiende vakantie. Vooraf is het best lastig om alles los te laten, maar nu ik terug ben, merk ik dat er niet veel is veranderd. Wat niet goed ging voor mijn vertrek – dat was natuurlijk niet heel veel – gaat nog steeds niet goed. Wat wel goed ging, loopt gewoon lekker gestaag door.

Ik merk wel dat het op dit moment wat rustiger is qua klantvraag. Veel klanten zijn op vakantie en ook zij beheersen duidelijk de kunst van het loslaten. Gebruik deze periode eens om je eigen werkzaamheden onder de loop te nemen. Waar zit ruimte voor verbetering en welke processen kun je optimaliseren? Pak er eens één of twee op en ga daarmee aan de slag. Als dan straks na de vakantie het tumult weer losbarst, ben jij in ieder geval weer net een stukje efficiënter.

MEER WETEN?

Benieuwd hoe efficiënt de testers van RisQIT zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Interesse in een toffe job als tester? Kijk dan even bij onze vacatures!

Scroll naar boven