Hoe elke organisatie kan beschikken over een supertester

Hoe elke organisatie kan beschikken over een supertester

In onze vorige blog schreven we al dat het werken met één dedicated tester, die dag in dag uit naar jouw kantoor toekomt, voor veel bedrijven geen oplossing is. Er is te veel werk, er is te weinig werk, de tester beschikt niet over de juiste expertise. Eigenlijk wil je tien testers met elk hun eigen expertise, die inzetbaar zijn op het moment dat de behoefte er is. Maar daar is simpelweg het geld niet voor. En nu?

Welkom bij de testfabriek 2.0

Door te werken met virtuele testers kun je dit probleem oplossen. Wat is belangrijk voor jouw product en wat moet eraan getest worden op welk moment? Exploratory testing, securitytest, usability test of pentest? Breng je behoeftes in kaart en ga met een partner in zee die op het juiste moment de juiste tester voor je inzet. Waar die tester zich op dat moment bevindt? Dat maakt niets uit. Het werk wordt gedaan, je hebt toegang tot elke gewenste expertise en toch betaal je maar voor één tester. Een testfabriek 2.0 dus.

Wat zijn de voordelen van zo’n testfabriek?

  • Dankzij een supertester heb je de beschikking over de expertise van meerdere testers in plaats van de expertise van één.
  • Optimale flexibiliteit, omdat er op aanvraag getest kan worden. De hele week, iedere dag.
  • Doordat je een maandelijks vast bedrag betaalt, spreid je de kosten en vermijd je een eventueel cashflowprobleem, waarvan bij een eenmalige investering wel sprake zou kunnen zijn.

Een supertester voor iedereen

Onze testfabriek 2.0 biedt elke organisatie, groot en klein, de kans een supertester op zijn klus te zetten. Dat die supertester een combinatie van personen, skills en ervaringen is, dat is voor de opdrachtgever niet relevant. Ook het onderscheid tussen tester en automatiseerder is niet langer ingewikkeld voor een opdrachtgever: onze supertester kan alles.

Interesse?

Ook wel interesse in zo’n supertester, die voor een vast bedrag per maand je al het geregel en gedoe uit handen neemt? Dan gaan we dat fiksen! Eerst meer weten? Download dan hier onze whitepaper.

Scroll naar boven