Gelukkig testnieuwjaar

Gelukkig testnieuwjaar

Ik wil iedereen een heel gelukkig en vooral gezond nieuwjaar wensen. Wat zal het jaar ons gaan brengen? Naast alle corona-uitdagingen waar we ongetwijfeld nog een tijdje mee zullen moeten dealen, denk ik dat we nu toch wel echt gewend zijn geraakt aan het flexibel (samen-)werken.

Kantoor wordt ontmoetingsplek

Vroegen we ons aan het begin van de coronapandemie af, of en wanneer we weer helemaal naar kantoor terug zouden gaan, inmiddels is hybride werken niet meer weg te denken. Het kantoor wordt meer ingezet als ontmoetingsplek en overlegruimte, maar om lekker gefocust aan de slag te gaan, voldoet de thuiswerkplek prima.

Werken in het caraïbisch gebied

Waar je bent als je je werk uitvoert, maakt eigenlijk helemaal niet uit, als je maar de activiteiten uit kunt voeren die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Dat kan op kantoor zijn, als dat voor jou werkt, maar ook thuis of op een andere plek die je prettig vindt werken. In koude tijden als deze, kan dat ook prima in het Caraïbisch gebied zijn.

Randvoorwaarden

Want ja, als je goede afspraken maakt en zorgt dat er aan een aantal randvoorwaarden wordt voldaan, kun je overal aan het werk. Of dat nou op een tropisch eiland is of boven op een besneeuwde berg. Als je afstemt met je collega’s hoe laat je start en stopt – rekening houdend met de tijdzones – en als je een goede internetconnectie hebt, werkt dat prima. Als je daar dan toch bent, kijk dan wel zo nu en dan even om je heen…

Meer weten?

Wil je weten hoe je op afstand goed en veilig aan de slag kunt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Interesse in een toffe job als tester? Kijk dan even bij onze vacatures!

Scroll naar boven