Feedback? Veel directer dan met ons UX Lab krijg je het niet

Feedback? Veel directer dan met ons UX Lab krijg je het niet

Hoe ervaren jouw gebruikers jouw applicatie? Die geweldige knop die jij hebt bedacht, klikt daar eigenlijk wel iemand op? Die call-to-action, staat die op de juiste plek? Is je applicatie wel echt zo gebruiksvriendelijk als jij denkt? In ons UX Lab krijg je stante pede, subiet, terstond, à la minute feedback van je gebruikers. Veel directer krijg je het niet.

Aanpassingen maken en testen on the spot

Afgelopen week mochten wij weer een klant ontvangen in ons UX lab. Met een volledig scrumteam testten wij, samen met een aantal kandidaten, de applicatie van onze klant. Het scrumteam krijgt direct input van de kandidaten, stelt op basis van die input de juiste prioriteiten en voert direct aanpassingen uit. Die aanpassingen worden vervolgens meteen weer getest bij de volgende kandidaten. Directere input dan dat krijg je niet.

Weg met je blinde vlek

Door op deze manier te testen hoe er met een applicatie wordt omgegaan, hoort en ziet het scrumteam direct wat de klant doet. Zo krijg je feedback die je zelf nooit had kunnen bedenken. Immers, als ontwikkelaar of eigenaar van een applicatie heb je altijd een blinde vlek, je ziet dingen niet die een gebruiker wel ziet.

Interesse?

Kennismaken met ons UX Lab? Je kunt zelf je UX-test uitvoeren gebruikmakend van alle faciliteiten van ons UX Lab of je kunt de UX-test door ons laten uitvoeren. Alles is bespreekbaar. Neem gewoon even contact met ons op en we denken met je mee.

Scroll naar boven