Software Testing

Naast Consultancy en Projectmanagement biedt RisQIT zijn klanten ook de mogelijkheid  een of meerdere softwaretesters voor bepaalde of onbepaalde tijd via detachering of detavast* principe in dienst te nemen.

Een RisQIT Test Agent is: een professionele en enthousiaste Tester of Testcoördinator die op HBO/WO niveau denkt en werkt.

Onze Test Agents zijn tijdens de strenge RisQIT sollicitatieprocedure door een derde partij getest op analytisch vermogen. Tevens zijn zij goed opgeleid en hebben allen als solide basis de cursus “Gestructureerd Testen TMAP/ISTQB – Klassiek & Agile Scrum” afgerond en zijn officieel ISTQB gecertificeerd.

Test Agents van RisQIT worden ondersteund door de expertise van Senior Test Consultants die RisQIT aan boord heeft. Dit gebeurt op wekelijkse contactmomenten tussen de Test Agents en RisQIT, dit kan buiten werkuren of indien gewenst ook op locatie bij de opdrachtgever. Hiermee wordt de door de Test Agent geleverde kwaliteit gewaarborgd en kan, indien de situatie daarom vraagt, bijgeschoold worden in business- en projectkennis.

RisQIT beschikt over Senior, Medior, Junior Testers en Test Teams.

 

RisQIT Senior Test Agents:

Een tester met +10jr ervaring en het testvak. Worden doorgaands ingezet als testconsultant of testmanager. Uitsluitend beschikbaar op projectbasis via detachering en op basis van beschikbaarheid.

 

RisQIT Medior Test Agent:

Deze tester heeft al minimaal 6 maanden fulltime hands-on testervaring. Bovendien heeft hij naast zijn ISTQB certificering doorgaands extra certificeringen richting o.a. Agile Scrum. Zij zijn fulltime en parttime beschikbaar via detachering en het detavast* principe.

 

RisQIT Junior Test Agent:

De Test Agents die in deze groep vallen hebben allemaal de eerder genoemde solide RisQIT basis inclusief ISTQB certificaat en zijn goed op weg een succesvolle Medior te worden. Ze zijn een perfecte aanvulling voor elk Scrum Team dat reeds de expertise aan boord heeft en meer handen nodig heeft. Ook zijn zij een waardevolle hulp voor elke Senior en Medior Tester die met verwachte of onverwachte piekbelasting te maken krijgt. Zij zijn fulltime en parttime beschikbaar via detachering en het detavast* principe.

 

RisQIT Test Team:

Naast enkele Testers biedt RisQIT ook zeer gemotiveerde en efficiënte “Test Teams” aan. Deze bestaan uit een door de opdrachtgever gewenste combinatie van bovenstaande expertise. Deze Teams staan in direct contact met een RisQIT Senior Test Agent en vallen, indien gewenst, onder hun begeleiding. Een RisQIT Test Team heeft zeer aantrekkelijke tarieven en zijn zeer flexibel inzetbaar. Een Test Team is fulltime en parttime beschikbaar via detachering en in sommige gevallen het detavast* principe.

*Detavast = kosteloze overname van de Test Agent na vastgesteld aantal gefactureerde uren.