Boomerweb kiest voor SuperTester van RisQIT!

RisQIT ondersteunt Boomerweb al langer in het testen van de succesvolle eTDR-applicatie: de Medicatie Controle App. Dat ging altijd via losse opdrachten, maar vanwege het grote succes van de Medicatie Controle App is er meer behoefte aan continuïteit. Daarom heeft Boomerweb gekozen voor SuperTester van RisQIT. Willem Hendrik Gispen, directeur: “Om de kwaliteit van onze producten te garanderen laten wij onze apps, omgevingen en koppelingen – naast onze grondige interne test aanpak – graag extern testen, ook bij nieuwe ontwikkelingen. Wij werken met een vast patroon en met een vaste frequentie om nieuwe functionaliteiten op te leveren, maar de behoefte aan externe testen kan per release sterk verschillen. Wat daarbij zo prettig is aan de SuperTester, is dat deze Boomerweb zekerheid geeft in de kosten per maand ondanks onze variërende testbehoefte.”

SuperTester van RisQIT geeft organisaties de mogelijkheid om tegen een vast maandelijks bedrag testwerkzaamheden uit te laten voeren. En dat op een Agile manier, waarbij de SuperTester naadloos in het DevTeam meedraait, live op de werkvloer of op afstand. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van alle ervaring en kennis die binnen RisQIT voorhanden is, waarbij meerdere testers met verschillende expertise meehelpen. Kortom, SuperTester ontzorgt elke organisatie die op zoek is naar een alleskunner tegen beperkte kosten.

Benieuwd hoe SuperTester van RisQIT u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over Boomerweb

Boomerweb is een e-health specialist met hart voor de zorg. Wij werken elke dag vol enthousiasme aan de nieuwste en beste digitale oplossingen voor de zorgsector. Onze apps ondersteunen zorgmedewerkers, apothekers, huisartsen en patiënten bij het uitvoeren en ontvangen van de juiste zorg en helpen om de zorg – ook in de toekomst – veilig en betaalbaar te houden.

www.boomerweb.nl

Scroll naar boven