RisQIT under the milky way!

Live festival, 02-03 september 2022, Huissen

Het leukste Rock Festival Under the Milky Way is weer georganiseerd en RisQIT is de hoofdsponsor! Op 2 en 3 september wordt er weer een mooi feest georganiseerd in Huissen. Wil jij erbij zijn? Solliciteer dan snel als Test Agent of koop je kaarten hieronder!

About this event

Oooo, het gaat weer beginnen! Het leukste festival van Nederland Under the Milky Way gaat los en maar liefst over 2 dagen! En RisQIT sponsort dit gave event.

Wat is er allemaal te doen op 2 en 3 september?

Deze 2 dagen hoor en zie je een fijne mix van cover en bands met eigen repertoire. We hebben o.a. “Smells like us” op vrijdagavond met een ode aan Nirvana!  Zaterdag in de middag is er wat leuks voor alle kinderen en wat moois in onze “Singer Songwriter Hoek”. Natuurlijk wordt er ook lekker gerockt met o.a. Soundience, Deep Rusty Waters, Light By The Sea en Dirty Sound Magnet. aankomende weken wordt het programma verder aangevuld met nog meer toffe bands!

Ook hebben we ok weer de circustent! Het zal een mix worden van optredens in het disco, house en hollandse hits genre.  O ja, bij de Wedding Chapel kun je dit jaar ook nog snel even trouwen. Voor elk wat wils.

Wil jij elke dag het festival gevoel in jouw werk?

Let’s get in touch!