Vacatures

Vacature Test Agent /
Softwaretester - Fulltime & Parttime

RisQIT B.V. bestaat sinds ruim 15 jaar en is, door een sterke groei in 2017, per direct op zoek naar nieuwe Test Agents. Als softwaretester zul je bij verschillende bedrijven en/of overheidsinstanties op locatie software testen.

Functie-eisen:
- Minimaal HBO / WO denk- en werkniveau.
- Minimaal 21 jaar.
- Minimaal 3 vaste dagen per week beschikbaar.
- Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.
- Goede beheersing van de Engelse taal.

De volgende kwalificaties zijn een pré, echter niet noodzakelijk:
- Opleiding in de ICT/IT.
- Ervaring met softwareontwikkeling.
- Aantoonbare affiniteit met ICT/IT.
- Ervaring met softwaretesten.

Aanbod:
- Aantrekkelijke beloning.
- Opleiding inclusief certificering(en).
- Mogelijkheid tot fulltime en parttime.
- Jong gemotiveerd team.
- Ondersteuning tijdens opleiding- en werktraject.
- Professioneel, informeel en snel groeiend bedrijf.

Locatie:
Momenteel zijn onze Test Agents vooral in het westen en het oosten van Nederland actief. Aangezien mogelijke nieuwe opdrachtgevers door het hele land zitten nodigen wij echter iedereen in Nederland uit op deze vacature te reageren. De opleiding zal in Utrecht plaatsvinden, nabij het centraal station.

De procedure:
Aan de hand van jouw CV en motivatiebrief zal je wel of niet worden uitgenodigd voor de introductieavond. Tijdens deze informele avond leer jij de andere sollicitanten kennen en zal er een analytische test worden afgenomen. Verder zal je informatie ontvangen over RisQIT en over de functie van Test Agent. De avond zal worden afgesloten met een hapje en een drankje.
Mocht de uitslag van jouw analytische test positief zijn zal jij, samen met de andere succesvolle sollicitanten, een training starten. Deze RisQIT basistraining tot softwaretester zal in de avonduren plaatsvinden (vanaf 18:00) en bestaat uit 5 cursusavonden en thuisstudie. De opleiding wordt afgesloten met officiële certificering, alle kosten worden door RisQIT betaald.

Indien jouw interesse is gewekt en jij aan de bovenstaande eisen voldoet, stuur dan snel een motivatiebrief en een recent bijgewerkte CV naar info@risqit.nl. Alle sollicitanten ontvangen binnen 14 dagen een reactie.Deel deze pagina via: